Imprimeix

 

logo maratoTV3

 

Per la lluita contra les malalties minoritàries.

15 de desembre del 2019

 

 

El proper dia 15 de desembre de 2019, l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, organitzem una cursa, una caminada i una cursa infantil de la qual els beneficis obtinguts es destinaran en la seva totalitat a la Fundació de la Marató de TV3.

Tant la caminada com la cursa estan obertes a persones de totes edats i condicions. Volem que sigui un acte lúdic i solidari en què tothom hi pugui participar. Animeu-vos!

 

 

Cursa i caminada a Queralt

PREINSCRIPCIONS

REGLAMENT

TRACK CAMINADA GPX

TRACK CURSA GPX

 

Cursa infantil circuit urbà

Podran participar tots els nens i nenes en edat escolar. La sortida serà al mateixa lloc i hora que la gent de la Cursa i Caminada. El recorregut serà diferent, de tipus urbà i adaptar per a les diferents edats. Les inscripcions es tramitaran a les escoles com un Cross Escolar.

Recorregut: Plaça de Sant Pere (Sortida) - Plaça Dr. Saló - Carrer Balmes - Carrer de la Muralla - Carrer de l'Harmonia - Carrer Buxadé - Plaça de Sant Perer (Arribada).

Durant la celebració de la prova hi haurà una urna a la Plaça de Sant Pere de Berga en què tothom qui ho vulgui podrà fer les seves donacions en favor de la Marató de TV3.


 Perfil Cursa a Queralt

 desnivell cursaPerfil Caminada a Queralt

 desnivell caminada
 
 
 

Organitza

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà

Col·laboren

Ajuntament de Berga