Imprimeix

PedraforcaPer començar a preparar la Cursa del Pedraforca, el proper diumenge 1 de juny farem un entrenament i una sortida caminant al Pedraforca. Farem un grup de caminadors i un o més de corredors en funció del nivell, amb diferents distàncies. Els caminadors sortiran des del mirador de Gresolet i pujaran pel camí tradicional del coll del Verdet. Els corredors sortiran des de Saldes, reproduint el recorregut de la cursa. La baixada la farem per la tartera, seguint estrictament el nou camí marcat des del Parc Natural.

Tant per als caminadors com per als corredors cal tenir en compte que la ruta del Pedraforca té un cert grau de dificultat. La pujada del Coll del Verdet implica una grimpada de II grau amb trams exposats. Igualment la baixada per la tartera és molt pronunciada. Cal que tothom valori les seves aptituds per realitzar aquesta sortida.

 

Fitxa de l'activitat

Activitat: El Pedraforca
Tipus d'activitat: caminada / entrenament
Data: Diumenge 01-06-2014
Hora: 07:00
Lloc de trobada: Benzinera BP, Berga (o 8:00 al Mirador de Gresolet, Saldes)
Desplaçament: amb cotxes particulars
Lloc inici activitat: Mirador de Gresolet / Plaça Pedraforca de Saldes (Saldes)

Distància: 7 / 12 km.
Desnivell positiu: 1000 / 1300 m. (aprox.)
Temps previst: 3 / 5 hores
Dificultat: mitjana - alta
Exigència física: mitjana


Material necessari:

La caminada és una activitat gratuïta i oberta a tothom. L'entrenament és una activitat reservada per als socis i sòcies.

Dubtes i informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.