Imprimeix

L'equip Campió de CatalunyaEl passat diumenge 21 d'abril es va disputar a la població de Sanaüja el campionat de Catalunya de curses de muntanya per equips. A les 9 del matí es va donar el tret de sortida als 400 participants que van enfilar els camins i corriols pels voltants de la població lleidatana. De seguida els corredors dels Mountain Runners es van situar en les primeres posicions en una cursa ràpida i amb continuades pujades i baixades. Aquest terreny de mitja muntanya és difícil per als corredors berguedans, acostumats a desnivells més llargs i progressius. Però mica en mica la cursa va anar avançant i les posicions es van definir a favor dels interessos dels Mountain Runners.

En categoria masculina el guanyador va ser Just Sociats (C.E.Callús-Station), i en categoria femenina la corredora dels Mountain Runners Núria Picas es va alçar amb la victòria, amb més de 8 minuts sobre la segona classificada. Els corredors dels Mountain Runners van aconseguir les 2a (José Lozano), 3a (Rafa Parés), 7a (Pau Bartoló) i 11a plaça (Ivan Camps) en categoria masculina, i les 1a (Núria Picas) i 4a plaça (Rosa Valls) en categoria femenina. El còmput general va fer que els Mountain Runners sumessin 305 punts, per sobre dels 226 del C.E.Callús-Station. Així, amb notable diferència el campionat va viatjar cap a terres berguedanes.

Aquest resultat posa de manifest el bon moment d’aquest esport al Berguedà i la bona feina feta pels Mountain Runners per donar a conèixer i fer crèixer aquest esport, tant a través dels bons resultats de l'equip de competició, les diferents curses que el club organitza i l'escola d'atletisme de muntanya que forma els futurs campions.