Imprimeix

Presentació de l'Escola de TrailEl passat dia 11 de gener l'A.E. Mountain Runners del Berguedà va presentar el seu model d'Escola de Trail a altres entitats interessades en aquest format. Van assistir-hi representants de diverses associacions i tècnics de la FEEC. El director de l'Escola, Edu Sánchez, va explicar els objectius i les claus de l'èxit d'aquest model.

Va fer èmfasi en els valors de l'amistat, l'esforç i l'estima per la muntanya que l'escola vol transmetre. El responsable tècnic Pau Bartoló, juntament amb el també entrenador Bernat Palau, van exposar un model d'entrenament basat en el joc i l'aspecte lúdic. El podòleg Enric Violan va defensar la pràctica d'aquest esport per part dels joves. També van participar-hi un alumne, Eloi Escobet, que va explicar la seva experiència personal, i la mare d'un altre alumne, Marta Pagès. 

Després de les exposicions es va obrir un interessant debat sobre la forma d'organitzar les activitats dirigides als joves, així com l'oportunitat d'organitzar competicions adaptades a les diferents edats. Finalment els assistents van concloure que la trobada havia estat molt profitosa, i que calia fer-ne més per avançar en el foment de la pràctica esportiva per part dels joves.