Imprimeix

Novetats 2014En aquest principi d'any 2014 l'A.E. Mountain Runners del Berguedà presenta un conjunt de novetats que es van exposar públicament el passat dissabte 11 de gener als socis i interessats en un acte celebrat al Pavelló de Suècia de Berga. Durant l'acte es van exposar les línees mestres en els diferents àmbits: esportiu, escola, activitats de muntanya, xerrades i atenció al soci.

 

 

 

 

 

Àmbit esportiu

Des de l'associació s'intentarà donar suport al creixent nombre de modalitats esportives que existeixen en el nostre esport: curses de muntanya, ultra trails, quilòmetres verticals, canicròs, caminades de resistència, raquetes de neu, esquí de muntanya,...

S'organitzaran diferents equips de competició:

Els socis que vulguin participar en l'equip sènior s'han de comprometre a participar amb la samarreta del club a un mínim de 10 curses l'any. Des de l'Associació se'ls facilitarà l'equipació oficial de l'entitat. Els competidors joves (júnior/sub-23) se'ls facilitarà també la incripció a les curses.

L'organització dels equips és possible gràcies a la col·laboració dels patrocionadors, actualment:

 

Entrenaments

S'organitzaran un conjunt d'entrenaments orientats a preparar la cursa Ultra Pirineu del proper mes de setembre. Aquests entrenaments constaran d'un programa al qual podran afegir-se els socis interessats i unes sortides periòdiques, algunes acompanyades d'entrenadors i corredors d'èlit. A part de la preparació específica per a la cursa d'ultratrail, també podran participar-hi altres socis que simplement vulguin entrenar. S'organitzaran recorreguts amb diferents distàncies.

 

Calendari de curses 2014

Es presenta el calendari de les curses que organitza directament l'A.E. Mountain Runners o aquelles en què col·labora:

 

Escola de Trail

Durant la presentació de les novestats per al 2014 també es va explicar el funcionament de l'Escola de Trail, que actualment compta amb 115 nens i nenes d'entre 6 i 15 anys. 10 entrenadors organitzen dos cops per setmana els entrenaments.

Els patrocinadors de l'Escola són:

 

Activitats de muntanya

Aquest 2014 també s'organitzaran activitats de muntanya orientades a aquelles persones que habitualment no corren. Cada dos mesos s'organitzaran sortides, principalment caminades, per diversos indrets. Seran sortides a ritme dinàmic, sense córrer, però amb un nivell d'exigència mitjà (aproximadament 1.000 metres de desnivell o més). Es plantejaran també altres activitats com vies ferrades, raquetes de neu o esquí de muntanya.

La primera sortida serà una caminada el diumenge 19 de gener, al sector nord del Catllaràs (La Pobla de Lillet). S'enviarà informació específica.

 

Xerrades

També es preveu per aquesta nova temporada l'organització de xerrades, col·loquis o taules rodones al voltant del nostre esport, ja siguin sobre tècnica, medicina esportiva, podologia, nutrició,... S'accepten suggeriments de temes que puguin resultar interessants.

 

Atenció al soci

Amb la intenció de prestar un millor servei als socis, s'ha creat la figura del responsable d'atenció al soci. La persona designada per al càrrec ha estat Maddi Azkona, que atendrà les necessitats dels socis al local social els dimarts i dijous de 18:00 a 20:00. L'adreça és Baixada de la Ribera, 12. Berga. També es poden adreçar tota mena de sol·licituds o consultes al mail de l'entitat: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  

Es podran recollir en aquest horari les llicències dels socis i sòcies que les hagin demanat.

 

Serveis al web

Es recorda als socis que poden utilitzar la pàgina web del club per realitzar algunes gestions i aconseguir informació d'interès:

 

Dinar social

S'informa que està previst realitzar el dinar social del club el diumenge 19 d'octubre de 2014. La data es confirmarà més endavant.

 

Web i xarxes socials

Finalment d'exposen els diferents canals de comunicació que disposa l'Associació, i es demana als socis que comparteixin la informació i les fotos que tinguin de curses, entrenaments i qualsevol altra activitat interessant. Les informacions rebudes es compartiran pels següents canals:

 

Suggeriments

S'anima a tots els socis i sòcies a enviar suggeriments a l'entitat per millorar el funcionament, proposar noves iniciatives o comentar qualsevol tema organitzatiu.