Imprimeix

Ja la tenim aquí! Molts us heu estat preparant durant mesos. Els nervis a flor de pell! Aquest diumenge celebrem la Marató i la Cursa d'Alta Muntanya. Gairebé 400 corredors i corredores que s'enfrontaran als durs pendents de la Figuerassa, els Rasos de Peguera i Ensija.

Pa previsió meteorològica indica sol i una pujada acusada de temperatures. Des de l'organització reforçarem l'aigua i les begudes isotòniques als controls. Enguany comptem amb la col·laboració de Recuperat-ion, amb les seves begudes isotòniques d'alt rendiment i fàcil digestió. És molt important que durant la cursa us hidrateu correctament, i us atureu a tots els controls per beure i menjar alguna cosa. A la pàgina de la cursa teniu informació detallada dels punts on hi ha avituallaments líquids i sòlids.

 També trobareu informació detallada dels horaris. En resum:

 

Col·labora amb el Banc dels Aliments

Enguany la Marató i la Cursa d'Alta Muntanya col·laboren amb el Banc dels Aliments, organitzant un punt de recollida d'aliments i productes de primera necessitat. El dissabte tindreu un punt de recollida al Pavelló de Suècia, on es fa el briefing, i el diumenge un altre punt de recollida a la sortida de les curses. Us demanem que porteu algun producte alimentari o d'higiene i el dipositeu als contenidors corresponents.

Recordeu, la fam no fa vacances!

 

Servei de dutxes

Un cop acabada la Marató i la Cursa d'Alta Muntanya podreu dutxar-vos al Pavelló Municipal d'Esports de Berga. Les instal·lacions del pavelló estan situades a la zona sud de Berga. Aquí teniu el mapa d'accés des de l'arribada fins al pavelló (10 minuts caminant). Recomanem que us l'imprimiu a casa i el porteu.


Mostra un mapa més gran